صدها فلسطینی پس از رای سازمان ملل به پذیرش دولت فلسطینی به عنوان ناظر غیر عضو به خیابان ریختند و جشن گرفتند.
فلسطینیان با افراشتن پرچم فلسطین و در دست داشتن تصاویر یاسر عرفات، رهبر فقید سازمان آزادیبخش فلسطین و محمود عباس، رییس دولت فلسطینی، به ابراز شادی پرداختند.
اسامه حمدان، مسئول سیاست خارجی حماس با استقبال از این تحول، اظهار امیدواری کرده که به این ترتیب راه برای آشتی میان گروههای فلسطینی هموار شود.
حماس و تشکیلات خودگردان، که تحت کنترل فتح است، با یکدیگر اختلاف نظرهای جدی دارند.
آقای حمدان همچنین گفته که "دشمن صهیونیستی" دیگر از حمایتهای سابق برخوردار نیست. در رایگیری دیشب مجمع عمومی سازمان ملل تنها ٩ کشور به ارتقای وضعیت فلسطین رای منفی دادند.
رجب طیب اردوغان، نخستوزیر ترکیه، اولین رهبر خارجی بود که ارتقای وضعیت فلسطین در سازمان ملل را به محمود عباس تبریک گفت.
آقای اردوغان به آقای عباس اطمینان داد که ترکیه همچنان در کنار فلسطین خواهد ایستاد.
در مقابل بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، مصوبه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل را "بیمعنی" خواند و گفت که سخنان آقای عباس "کلام کسی نبود که صلح بخواهد".
اسپانیا، که سازمان آزادیبخش فلسطین امروز به واسطه حمایت دولتش از آن تشکر کرده، به سفرای خود دستورالعملهایی داده تا بتوانند به دولتهای آمریکا و اسرائیل در این باره توضیح دهند.
ران پروسور، سفیر اسرائیل در سازمان ملل گفت که ارتقای وضعیت فلسطین تغییری در این واقعیت ایجاد نمیکند که آقای عباس نمیتواند به نوار غزه، نیمی از سرزمینی که ادعای حاکمیت بر آن را دارد، سفر کند.
نوار غزه از سال ۲۰۰۶، که حماس در انتخابات مجلس فلسطینی به پیروزی رسید، توسط این گروه اداره میشود و اسرائیل محاصره سختی را علیه آن اعمال کرده است.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده نیز ارتقای وضعیت فلسطین را "مایه تاسف و غیرسازنده" خوانده است.
همزمان با بررسی درخواست دولت فلسطینی در مجمع عمومی سازمان ملل، محمد خزاعی، نماینده ایران در این سازمان، پیام محمود احمدینژاد را خواند که آقای احمدینژاد در آن "برگزاری انتخابات آزاد" را راه حل مساله فلسطین دانسته است.